Névnap


Kiemelt partnerünk

Belépés

Felhívás

Tanulni vágyó magyar honfiak,és honleányok!

Zászlóaljunk immár várja meghívásotokat lakóhelyetekre, hogy honvédelmi ismereteinket megoszthassuk veletek is! Kereshettek a honlap "Elérhetőség" menüpont alatt található e-mail fiókon keresztül !

Felhívjuk hasonló szervezetek,közösségek figyelmét, hogy célunk nem a rivalizásás, más szervezetek magunk alá rendelése, hanem az együttműködés, egymás tevékenységének segítése, egymás tudásának kiegészítése, közös gyakorlatok szervezése!

Együtt Magyarországért!

Irán bankjára fáj a Rothschildok foga

 

Néhány kutató szerint bolygónkon már csak három ország létezik, amely saját bankrendszerük révén, függetlenek a Rothschild-ház irányításától, az egyik Irán. 

A 9/11 előtt hét országnak volt saját központi bankja: Afganisztánnak, Iraknak, Szudánnak, Líbiának, Kubának, Észak-Koreának és...Iránnak. 

2003-ban Afganisztánt és Irakot utolérte a Rothschild polipkarja, tavaly pedig láthattuk, hogy miközben a NATO Líbiát ostromolta, Bángáziban már épült az új központi-bank...hihetetlen. 

Az iszlám tiltja az uzsorát és ez komoly problémát jelent a Rothschildéknak. Néhány száz éve a kereszténység is tiltotta az uzsorát, mert úgy vélték, hogy ez kizsákmányoláshoz és elnyomáshoz vezet. 

1815-ben a Rothschildok megalapították a Bank of Englandet, amely aztán igába hajtotta az országot és aztán a világot azzal a módszerrel, hogy korrupt vezetőket juttattak az országok élére, akik hatalmas kölcsönöket vettek fel, amiknek visszafizetése lehetetlenné vált. Akik nem engedelmeskedtek a Rothschild kijelölte irányelveknek, azokat eltávolították, vagy megölték (Orbánt is jól megfenyegették) és ha ez sem sikerült, akkor megszállták az országot. 

A Vörös Pajzsos hatalmas befolyással rendelkezik a világ irányítása felett: övé a véleményalkotás, a média, amivel becsapja az emberiséget és ez az egyik legfontosabb támadófelülete ellenünk. Övé a világ majdnem összes aranya és az arany árának szabályozása, a Bank of England, a Federal Reserve, az Európai Központi Bank, az IMF, a Világbank, a Bank of International Settlements és a MNB, amely függetlenedésének híre miatt akkora hisztériát csaptak, hogy zengett tőlük a világsajtó. 

A Rothschild démoni terve az, hogy felszámolja a meglévő független pénzrendszereket és ezért háborúkat szít a kérdéses országok ellen kohold vádak ürügyén. Irán nem Afganisztán, Irak vagy Szudán, hanem egy rendkívül erős ország, amely mögött ott áll Kína és Oroszország és ha a Rothschild hadserege (a NATO pl.) hadba száll vele, akkor mindhármukkal és azt tudjuk mit jelent. 

Ha kell nekik a Világuralom, az Egy Világkormány, akkor még ezt le kell játszaniu k különben bukták a többszázas éves tervüket, a Nagy Ötletet. 

aranykor.freeblog 

2001. szeptember 11-i merényleteket a Moszad szervezte meg. Barrett idézi az amerikai hadsereg keretei között működő Stratégiai Tanulmányok Intézete korábbi igazgatójának, Alan Sabroskynak a szavait: "Az utóbbi két hétben hosszadalmas megbeszéléseket folytattam a katonai akadémia és a tengerészgyalogság bizonyos vezetőivel, és száz százalékos bizonyossággal kijelenthetem, hogy 2001. szeptember 11. a Moszad akciója volt. Ha az amerikaiak valaha is megtudják, hogy a terrortámadásokért Izrael a felelős, akkor az izraeliek el lesznek takarítva a Föld színéről." (Sabrosky mindezt a Press tv-nek adott egyik nyilatkozatában jelentette ki.) 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges! Regisztrációhoz kattintson ide vagy a belépéshez ide!